2021. augusztus 5., csütörtök - Krisztina

Megnyílik a Puskás Aréna a nézők számára!

puskasstadionA Puskás Aréna Facebook-oldal közleménye: "Itt az újabb nagy alkalom: a Múzeumok Éjszakája után most A Futball Éjszakáján biztosítunk lehetőséget vezetett túrán a Puskás Aréna megtekintésére szeptember 6-án, pénteken. A csoportok 15 és 19 óra között, félórás bontásban indulnak a Puskás Aréna látogatóközpontjából.

Az ingyenes programra jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen lehet, a résztvevő(k) nevének és a számodra, számotokra legmegfelelőbb időpont megadásával. Utóbbit nem ígérjük, hogy tartani tudjuk, azt viszont igen, hogy törekszünk rá.

Egy ímélben legfeljebb négy résztvevőt tudtok regisztrálni. Azok, akik a júniusi bejárásról lemaradtak, a sportszerűség jegyében elsőbbséget élveznek. A szabad helyek betöltését követően válaszlevélben tudatjuk a további részleteket, benne a pontos túrabeosztással.

A csoportok létszáma korlátozott, ezért arra kérünk, hogy ha regisztrálsz, mindenképp legyél ott. Ha mégsem jössz el, mástól veszed el a helyet."

Forrás: nb1.hu

  • 1
  • 2
  • 3
HiFI Show 2019