2021. augusztus 5., csütörtök - Krisztina

Egy újgenerációs irodaház: bemutatkozik a Liberty

liberA lokáció nem csupán egy elcsépelt frázis: az irodafejlesztések nyüzsgő piacán a megfelelő elhelyezkedés jelentős versenyelőnyhöz juttathatja a fejlesztőket, hiszen az ő jövendőbeli bérlőik is olyan épületeket keresnek, ahova munkavállalóik szívesen járnak be nap mint nap. Egy kívánatos lokációnak két fő jellemzője a könnyű megközelíthetőség,...

...valamint a vonzáskörzetben elérhető szolgáltatások sokszínűsége. Körbenéztünk tehát a hazai irodapiacon, hogy mely ingatlanok teljesítik az említett kívánalmakat és rövid keresés után rá is találtunk a WING fejlesztésében készülő Liberty irodaházra.

A munka-magánélet egyensúlyának megtartását szem előtt tartva fogott bele a WING, Magyarország legnagyobb ingatlanfejlesztője legújabb projektjébe, a Liberty nevet viselő irodaházba. A szintén a WING nevéhez fűződő grandiózus Telekom székház közvetlen szomszédságában épülő projekt esetében minden adott egy újabb sikertörténethez.
A könnyű bejutás az egyéni-és a közösségi közlekedést preferálók számára is garantált, hiszen az Üllői út és a Könyves Kálmán körút sarkán található, ahonnan az M3 metró, a Népliget autóbusz-pályaudvar, és az 1-es villamos is csupán 2 perc sétával megközelíthető.

Természetesen a karbonsemleges utazási módot választókra is gondolt a fejlesztő, így nem csak kerékpártároló, de BuBi állomás és elektromos töltőállomás is elérhető lesz az irodaháznál. Ugyanakkor fontos szempont lehet, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindössze 15 perc alatt elérhető.

winglib
Fotó: WING Zrt.

A Népliget környékének nagyszabású megújulási programja révén a terület jelentős felértékelődésen megy át és egyre keresettebbé válik a fejlesztők, befektetők körében is. Még felsorolni is hosszú a tervezett vagy már kivitelezés alatt álló projekteket. A Népliget az elkövetkező években többek között outdoor sportlétesítményekkel, éttermekkel, kávézókkal, kulturális találkozópontokra alkalmas kiállító termekkel és konferenciaközponttal gyarapodik.

A Népligettel átellenben megépül az új Közlekedési Múzeum, illetve az Opera Műhely, amely óriásberuházások újabb nagy lépéseket jelentenek a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztésében. Az M3 metróvonal teljes megújulását követően kényelmes és modern utazási élményt nyújt majd a tömegközlekedést választóknak. A környék közterei is átalakulnak:
ide sorolható a már elkészült Orczy Kert és Nehru Part, valamint az építés alatt lévő Bakáts tér is.

winglib2
Fotó: WING Zrt.

Mindezeken túl, a Liberty maximális rugalmasságot és kreatív, sokszínű környezetet kínál a munkavégzéshez és a kikapcsolódáshoz is: akár a kerti csobogók megnyugtató hangját hallgatva, vagy a tetőkertek nyújtotta fantasztikus kilátás mellett is végezhetjük napi teendőinket. A munka utáni lazítás fontosságát is szem előtt tartva panorámás skybar kerül kialakításra az épületben, valamint tetőszinti futó-és streetballpálya is a munkavállalók rendelkezésére áll majd.

A 2021-es átadást követően a Liberty irodaház innovatív technológiái révén újra értelmezik a fenntarthatóság és az emberközpontúság fogalmát is. Azok a cégek, akik energiahatékony, praktikus kialakítású és a dolgozók igényeit maximálisan szem előtt tartó irodaházat keresnek, kiváló lehetőséget találnak ebben az újgenerációs irodaházban.

Forrás: WING Zrt.

  • 1
  • 2
  • 3