2021. december 4., szombat - Barbara, Borbála

Debreceni Egyetem Állásbörze és Karriernap, 2019. november 6.

deballÁllásbörzénk célja a frissdiplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára munkaerő-piaci lehetőségek nyújtása, az álláskeresés megkönnyítése, az elhelyezkedési kultúra fejlesztése, továbbá így kívánunk hidat képezni az intézmény, az intézmény hallgatói, valamint a munkaerő-piaci szereplők között. Hisszük, hogy rendezvényeink révén a munkaerő-piac és az oktatás...

...színvonala közelebb kerül egymáshoz és a visszaáramló információk beépülése az intézmény oktatás politikájába, a jövőben lehetővé tehetik azt, hogy olyan tudást adjunk át és tanítsunk, amit a munkáltatók elvárnak végzőseinktől, továbbá így a munkáltatók is tisztább képet kaphatnak pályakezdő hallgatóinkról.

Örömünkre szolgál, hogy eseményünk népszerűsége évről-évre folyamatosan nő, melyet nem csak a látogatói, hanem a kiállítói létszám növekedése is alátámaszt. Ezt szem előtt tartva arra sem árt figyelni, hogy időben érkezzen az ember, nehéz lesz ugyanis egy talpalatnyi helyet is találni, de nem csak a várható érdeklődés miatt. Az egyetemi börze immáron kinőtte az intézmény falait, kiállítói létszámunk évről évre folyamatosan nő.
Sokszínű és kiváló állásbörzére van kilátás idén is. Aki igazán piacképessé akarja tenni magát, most megteheti. A cégek és a megjelenő szolgáltatások mind ezt kínálják.

Időpont: 2019. november 6.
Helyszín: Debreceni Egyetem
További információk: unideballasborze.hu

(Esemény Menedzser)